ONTMOETINGSTAFEL: Verhalen en Tradities

01mar19:0021:00ONTMOETINGSTAFEL: Verhalen en TraditiesThema: Verhalen en Tradities

Evenementen details

Vrijdag 1 maart organiseren we samen met Tumba Fryslân / Discriminatie.nl de eerste van een reeks ontmoetingstafels! Kom je ook?

Met de ontmoetingstafels willen we avonden creëren om ervaringen te delen, elkaar te begrijpen en samen naar een inclusievere toekomst te werken. Iedere ontmoetingstafel heeft een ander thema omtrent de doorwerking van het slavernijverleden.

Op 1 maart is het thema Verhalen en tradities, en gaat over onderwerpen als eten en muziek, maar ook over het belang van het vertellen van verhalen van mensen die tot slaaf zijn gemaakt.

Neem een voorwerp, beeld of gedicht mee dat een traditie of bijzonder (familie)verhaal symboliseert. Let op: het voorwerp blijft achter. Je kunt natuurlijk ook een foto maken van het symbolische voorwerp. Tijdens de ontmoetingstafel zullen we ook over de voorwerpen in gesprek gaan

De inloop is van 19.00 tot 19.30 en het programma duurt tot 21.00. De locatie is Wijkkoepel Bilgaard op De Hooidollen 8. Je kunt je aanmelden via deze link. Tot dan!

Laat meer zien

Tijd

(Vrijdag) 19:00 - 21:00(GMT+01:00)

Locatie

Wijkkoepel Bilgaard

Hooidollen 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *