Boni De Musical

Boni de musical lang

Boni De Musical

Deze musical vertelt het levensverhaal van Boni en zijn strijd tegen de slavernij en ongelijke behandeling. Hij groeit op in de binnenlanden van Suriname. Boni ontpopt zich samen met zijn medestrijders tot geduchte vijanden van de kolonisten en wordt de leider in een lang en verbitterd gevecht tegen het Nederlandse regime. Vanuit het mythische Fort Boekoe gaan ze de strijd aan.

Diep verscholen in de jungle weet Boni zich bijna onaantastbaar, onsterfelijk en onvindbaar te maken. Samen met zijn medestanders Jolicoeur en Baron vormt dit trio een heftige bedreiging voor de kolonisten. Na een lange en verbitterde strijd wordt Boni opgepakt en gedood. Of toch niet? Is Boni daadwerkelijk verslagen of heeft hij de strijd overleefd en gewonnen? Nog lange jaren boezemt hij zijn tegenstanders schrik in met zijn geestdrift en visionaire blik.

Boni, de musical is een op waarheid gebaseerd spectaculair en meeslepend verhaal, eigentijds-muzikaal op het podium gebracht. Laten we samen de geschiedenis induiken en met trots verspreiden.

Praktische informatie

Duur 20:15 – 23:00 uur (met pauze)
Ticketprijs €39,50 (inclusief garderobe en pauzedrankje)

KORTINGSCODE: BONI50

Wil jij met wel 50% korting naar deze bijzondere musical? Klik op onderstaande link, schaf je tickets aan bij de Harmonie en vul bij het afrekenen bovenstaande kortingscode in!

Parkeren

U kunt parkeren in P-Zaailand

Locatie

Stichting Comité 30 juni /
1 juli Fryslân

Opzoek naar wat samenbindt