Aanmelden

Maak u klaar voor een bijzonder moment van herdenking en viering van vrijheid, georganiseerd door Stichting Comité 30 juni – 1 juli Fryslân!

Op 30 juni nodigen wij u uit om samen met ons de slachtoffers te herdenken en de vrijheidsstrijders te eren in het prachtige Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden, vanaf 16:00 uur. Verwacht inspirerende sprekers, indrukwekkende spoken word van Sammy Shefa Idris en geweldige muziek van de lokale band Nos Huntu, onder leiding van Basile Maneka en Gregory Pietersz. Ook zal Dionne Rees een ritueel Trowe Watra (plengoffer) uitvoeren. Het programma duurt tot 18:00 uur.

Maar dat is niet alles! Op 1 juli vieren we volop vrijheid met een betoverende theatervoorstelling en meeslepende muziek in dezelfde betoverende tuin van het Princessehof. Vergeet niet de heerlijke gezamenlijke maaltijd te proeven tijdens het feestelijke optreden van de band Newjamm ft. Moksi. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt op onze website.

We hopen u van harte te mogen verwelkomen, samen herdenken, vieren en verbinden. Klik op de link om uw aanwezigheid te bevestigen en mis dit unieke evenement niet!

Parkeren

U kunt parkeren in P-Oldehove

Keramiekmuseum Princessehof

De herdenking vind plaats in de tuin van het Keramiekmuseum Princessehof

Stichting Comité 30 juni /
1 juli Fryslân

Opzoek naar wat samenbindt